Snijmatten

Een snijmat is onmisbaar tijdens jouw creatieve activiteiten. Een snijmat bestaat uit meerdere lagen en onze snijmatten hebben zelfs een zelfhelend vermogen. Dankzij deze kwaliteit gaan onze snijmatten lang mee. Onze snijmatten zijn dubbelzijdig bedrukt en zijn dus van beide kanten te gebruiken. Onze snijmatten gaan dus dubbel zo lang mee!

De voordelen van een snijmat

Een snijmat beschermt allereerst de ondergrond waar u op werkt. Zodra u begint te werken met een snijmat zult u de verschillen merken. De ondergrond waar u uw snijmat op legt zal namelijk volledig ongeschonden blijven. Daarnaast zal het materiaal dat u aan het snijden bent veel makkelijker te snijden zijn. De ondergrond dat een snijmat creëert is volledig textuurloos. Ook als u erin gaat snijden worden de meeste lijntjes weer “weggetoverd” door de zelfhelende kwaliteit van de snijmat.

Een snijmat kopen

Een snijmat kan al gauw dienen als ondergrond voor al uw creatieve projecten. De snijmatten die wij verkopen hebben daarnaast ook verschillende andere, handige functies. Zo kunt u allerlei zaken meten. Op onze snijmatten worden inches en centimeters aangegeven. Daarnaast worden ook diameters van cirkels van verschillende hoeken tentoongesteld. Zo heeft u niet alleen een zeer stevige ondergrond maar kunt u ook allerlei metingen met de mat maken.

Andere producten

Wist u dat wij een groot assortiment aan schilder- en tekenspullen in huis hebben? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze tekenbenodigheden. Daarnaast is het ook ontzettend belangrijk om de houding waarin u werkt in de gaten te houden. Een tekentafel (link naar nieuwe landingspagina) bijvoorbeeld is een goede investering om te maken als u vaak en veel tekent. De producten die wij verkopen zijn allen van de hoogste kwaliteit. Zo ondersteunen wij u bij uw creatieve activiteiten.

Ophalen of verzenden

Uw bestelling wordt verzonden. Alle bestellingen die voor 14.00 worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. U betaal slechts €5,95 verzendkosten per bestelling. Bestelling vanaf €50 worden gratis verzonden.