Tekentafel

Waar een schildersezel een must-have is voor iedere schilderaar, is een tekentafel ontzettend handig voor iedereen die tekent. Niet alleen professionele tekenaars hebben baat bij een tekenbord. Hobby tekenaars worden ook ontzettend geholpen door een tekentafel aan te kopen. Tekentafels zijn er in allerlei vormen en maten. Er zijn zelfs tekentafels die hun eigen poten hebben en helemaal los op de grond staan. In onze webshop vindt u verschillende formaten tekentafels die op een tafel moeten staan. Deze tekentafels staan dus niet los maar hebben nog een stevige ondergrond nodig.

De voordelen van een tekentafel

Tekenen is een hobby waarbij veel mensen ontspannen. Het is daarom ook belangrijk om een goede tekenhouding aan te nemen. Tijdens het tekenen is het fijn om de nek en schouders te ontspannen. Dit kan alleen als het werkvlak op de juiste hoogte zit. Een tekentafel biedt ondersteuning door dit werkvlak op de juiste hoogte te krijgen. Zo heeft u minder last van rug-, nek- en armklachten tijdens en na het tekenen. Daarnaast hoeft u niet meer op zoek te gaan naar een specifieke soort ondergrond om op te tekenen. U kunt de teken tafel op iedere gewenste ondergrond neerzetten. Het maakt niet meer uit of uw tafel bijvoorbeeld groeven of bulten erin heeft zitten. Met een tekentafel hoeft u hier helemaal niet meer op te letten.

Een tekenbord kopen

Wij verkopen verschillende soorten tekentafels. De Alvin tekentafel heeft een moderne, strakke uitstraling en is van alle gebruiksgemakken voorzien. Deze tekentafel heeft een afmeting van 60,9 x 45,7 en een gewicht van onder de 4 kg! Wij verkopen ook twee soorten houten tekentafels. Een in A2 formaat en een in A3 formaat. Beide tekentafels kunnen horizontaal woorden neergezet of er kan gebruik worden gemaakt van een van de vier standen. Beide tekentafels zijn van zeer licht gewicht, namelijk onder de 2 kg. Een tekentafel is de investering helemaal waard. Tekenen op een tekentafel is een groot genot en helpt bij het nóg meer ontspannen werken.

Verzenden of ophalen?

Als u uw bestelling laat afleveren en u bestelt uw producten voor 14.00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U betaal slechts €5,95 verzendkosten per bestelling. Uw bestelling wordt vanaf €50 gratis verzonden.

Andere producten

Heeft u de tekentafel gevonden die bij u past? Dan is het wellicht handig om te bekijken of er nog andere, handige materialen zijn die u nodig zou kunnen hebben. Bij onze tekenbenodigheden vindt u verschillende tekensets, oliepastel krijten, houten poppen en handen en snijmatten. Daarnaast verkopen wij ook prachtige schilderspanelen. Neem daarvoor een kijkje bij onze schildersdoeken.  Het is belangrijk om tekenmateriaal te gebruiken dat bij u en uw tekeningen past. De producten die wij verkopen zijn allen van de hoogste kwaliteit. Zo ondersteunen wij u bij uw creatieve activiteiten.