Betalen

U kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal, Mister Cash, Sofort en AfterPay.
Als u uw bestelling wilt afhalen, is het niet persé nodig om deze tijdens het bestellen al te betalen. U kunt uw bestelling ook betalen bij het afhaalpunt. Dit kan zowel contant als met uw bankkaart.

iDeal
iDeal is de meest voorkomende betalingsmethode in Nederland. Met iDeal kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk online betalen. U betaalt via uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Paypal
Met Paypal betaalt u veilig en snel met behulp van uw emailadres en wachtwoord. Als u deze betaalmethode kiest, profiteert uvan de Paypal aankoopbescherming.

Mister Cash
Dé populairste betaalmethode in België is Mister Cash en met name bedoeld voor onze Belgische klanten.

Sofort
Sofort is de populaire betaalmethode in Duitsland en vooral bedoeld voor onze Duitse klanten.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.schildersezels-enzo.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betalen bij afhalen
U kunt uw bestelling betalen wanneer u uw bestelling komt afhalen. We hebben een afhaalpunt in Maastricht en een afhaalpunt in Herzogenrath (Duitsland, vlak over de grens in Kerkrade; al onze medewerkers spreken Nederlands). Betalen kan zowel contant als met de pin in Maastricht. In Herzogenrath is enkel contante betaling mogelijk.