Papiersnijder

Snijdt u regelmatig papier? Dan is het behoorlijk handig om een papiersnijder in huis te halen. Met een schaar knipt u met veel gemak figuren uit. Maar wilt u lange lijnen uitknippen dan werkt een papiersnijder veel gemakkelijker. Als u gebruik maakt van een papiersnijmachine dan is het snijden van papier zo gedaan. Wij hebben drie verschillende papier snijders in huis. Een van A3 formaat en twee van A4 formaat.

 

Papiersnijder A3 formaat

Deze papiersnijder is van alle markten thuis. Deze snijder kan papier van B7 formaat tot A3 formaat snijden. Er kunnen tot wel 400 pagina’s per keer worden doorgesneden. Deze snijder voor papier is dus ideaal voor bedrijven, printer shops, fotografen etc. Het echt zware werk dus!

 

A4 formaat papiersnijder

Daarnaast hebben wij nog twee verschillende, kleinere snijders. Allereerst onze hobby A4 snijder. Deze papiersnijmachine is klein en licht van stuk en is perfect geschikt voor het snijden van papier, kaarten, foto’s en karton. Deze papiersnijder kan ideaal gebruikt worden voor hobby project in huis. Tot slot hebben wij ook aan A4 formaat snijder dat uitermate geschikt is om de zwaardere projecten mee aan te pakken. Met deze papiersnijder kunt u tot wel 400 pagina’s van 80 grams papier in een keer snijden. Deze snijder is geschikt voor papieren tot A4 formaat.

 

Verzenden of ophalen?

Wij kunnen uw producten verzenden. Als u uw bestelling laat afleveren en u bestelt uw producten voor 14.00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U betaalt slechts €7,95 verzendkosten per bestelling. Uw bestelling wordt vanaf €75 gratis verzonden.

 

Andere producten

Bent u op zoek naar andere producten om uw creatieve hobby te ondersteunen? Bij ons vindt u schildersezels, tekenbenodigheden, verf en penselen en nog veel meer! De producten die wij verkopen zijn allen van de hoogste kwaliteit. Zo ondersteunen wij u bij uw creatieve activiteiten.